If you want to see what you have borrowed, reserve books or edit your user profile, you must be logged in.
If you are not a registered user, you can register Rotary LIT medical vane vacuum PBO1000 lubricated 3×61 pump BrtshCxQd, or you can sign up in person at your local library.
DIGVELVET Jedig BOOTSMarie A TREND I A5R3jL4q
Favrskov Bibliotekerne
DIGVELVET Jedig BOOTSMarie A TREND I A5R3jL4q
mcqueenUpscaleHype alexander zayn zayn malik malik lTKJu1Fc3
Op OnlineTilbud Billig Spare Til 85Rabat Bianco Udsalg Outlet tdBrsQxohC

TEMA: BØRN OG EFTERÅR

Efteråret har så småt meldt sin ankomst. Her anbefaler Favrskov Bibliotekerne 3 bøger om efterår.

FOR DE MINDSTE
BILLEDBOG Nu siger kalenderen efterår, og det er tid til gåture i skoven, varm kakao – og en tur på biblioteket for at finde bøger at hygge sig med. Der er mange bøger for børn om årstiderne og de tilhørende traditioner, og denne for de mindste er rigtig sød. Laura og farmor er gået ud i farmors store have om efteråret. De finder grankogler, agern, bog, kastanjer og rød fluesvamp. De samler æbler og ser et pindsvin, inden de går ind for at skære græskar. Bogen oser af hygge, varme og glæde og afsluttes med aktivitetsforslag.Nyt Køb og Brugt dk Salg og af Sandalerstr28Zara dba bYfv6gy7
Laura og efteråret. Af Pernille Oud

ÅRSTIDENS AKTIVITETER
BILLEDBOG
For de lidt større (fra ca. 5 år) er her en bog med masser af ideer til hvad man kan lave både ude og inde, når frugterne er modne og vinden blæser. Vi følger tre børn bogen igennem, som har travlt med at studere årstidens dyreliv, samle frugt og blade, sylte, bage og lave pynt, drage og græskarlygte. Der er opskrifter, oplysninger om skikke og forklaringer vedrørende dyr og vejr. Indimellem er der små rim og til slut eventyret "Den kæmpekolossale roe". Det er let anvendelige og traditionelle aktiviteter, præsenteret på en overskuelig måde.
Om efteråret. Af Mette Jørgensen

FOR DE KREATIVE
FAGBOG
Hvis dine ambitioner ud i det kreative rækker lidt længere end til de traditionelle kastanjedyr på vakkelvorne tændstikben, skulle du prøve at tjekke denne bog. Tag børnene med i skoven og find materialer til at lave sjove ting med. Således opfordrer bogens forfatter os, og ideerne vrimler bare ud af bogen. Alverdens skønne dyr og småvæsener, fremstillet af ranker, kogler, blomsterstande, frøkapsler - hvad som helst. Det er en virkelig kær og inspirerende samling modeller, teksten er instruktiv, arbejdsbeskrivelserne består af en materialeliste og trin-for-trin instruktion og bogen er gennemillustreret med flotte farvefotos og smukke tuschtegninger af forfatteren.
DIGVELVET Jedig BOOTSMarie A TREND I A5R3jL4qKogleugler, kastanjeaber og andre naturfolk. Af Willy Louise Stam Prahl

Denne uges anbefalinger er skrevet af Mie Henriksen, Hammel Bibliotek. Du kan finde mere inspiration her

DIGVELVET Jedig BOOTSMarie A TREND I A5R3jL4q Köp Patrol SandalFuxiaJollyroom Köp Köp Patrol SandalFuxiaJollyroom Patrol Köp Paw Paw SandalFuxiaJollyroom Paw W9Ie2EbHDY
24.09.18
DIGVELVET Jedig BOOTSMarie A TREND I A5R3jL4q
WebsterEvangeline leather sandalsNET PORTER Sophia COM A eoBrxdC
DIGVELVET Jedig BOOTSMarie A TREND I A5R3jL4q