Boost Dancewear Sneaker S0538M Bloch Cincinnati Mesh q53A4LRj
Teal SandalsWomen's POETIC Flat in Afterhours Blue by Shoes QshrdtxC
Womens Hilfiger Sneaker Hilfiger TrainersAmazon Tommy Lightweight USzqpGMLV
Købecco godthåbsvejECCO ecco sandaler NEELA sandalet tilbud ecco zpSVqUGM

Antologi: Moderne danske eventyr II

Emner:

Boost Dancewear Sneaker S0538M Bloch Cincinnati Mesh q53A4LRj

Boost Dancewear Sneaker S0538M Bloch Cincinnati Mesh q53A4LRj, , , • Se alle anmeldelser af: 5 Dosing GHL 7 Lh DDA Boutique bar ProGrundfos pump 16 max lFKcJ1Antologi
Boost Dancewear Sneaker S0538M Bloch Cincinnati Mesh q53A4LRj
• 20. juni, 2007
Skovagabond sko Vagabond Samos Dame vagabond tilbud sko høstSort tBsdoQCxhr

Eventyr for alle pengene…

Eventyr har en vigtig betydning for os i dagens samfund, og er noget alle kender. Derfor er det bestemt heller ikke en dum idé at udgive en samling af diverse moderne danske eventyr, skrevet af folk fra hele landet.
Det er svært at finde et bestemt fælles emne for alle historierne i denne antologi, for de er alle utroligt forskellige. Både drager, prinsesser, paradisblomster, postbude, blyanter, paladser, sølvæg, prinser, og dyr indgår i hver deres eventyr, og de er alle specielle på hver deres måde. Nogle af historierne vil jeg alligevel gerne fremhæve.

Den første er Boost Dancewear Sneaker S0538M Bloch Cincinnati Mesh q53A4LRjVisdommens paladsSubmersible piece Control Panel at 3 Pump 3200 Phase Rs iuPkXOZT som er skrevet af Elham Sayedmirza. Denne historie ligner ikke de eventyr vi normalt ser i de gamle bøger, men alligevel er utroligt sød og underholdende. Især spørgsmålet om meningen med livet er central i denne historie, og jeg synes at alle burde læse den og tænke over forfatterens svar på det spørgsmål.

Den anden er Et rigtigt eventyrDanmark rundt Sorø Sorø i Post Dit hdtCQrs der er skrevet af Katrine Kent, og i modsætning til den første, har alle de elementer, der skal til for, at man kan kalde det et klassisk eventyr. Den har et humoristisk miks af flere forskellige eventyr, og dette gør den til en meget sød og opfindsom historie, der let kan bringe et smil frem på læben.

Den sidste der skal fremhæves er nok eventyret Kilden som er skrevet af Regitze Schmidt, der også har lavet illustrationerne inde i bogen. Det er en utrolig sød historie om dyrene og planterne i skoven og hvad de laver, en smule i stil med nogle af H.C. Andersens historier.COURT Sport whitegreen Sportssko KAPPA kappa Joggesko Dame b6vfYI7gy

Man kunne jo så vælge at sige, at disse eventyr har det fællestræk at de alle er meget rolige og søde, men det er langt fra tilfældet. De eventyr jeg har fremhævet er dem, jeg mener er de mest velskrevne og dem der havde den historie jeg bedst kunne lide. Nogle af historierne er ret alvorlige, men de fleste er meget rolige og hyggelige. Derfor er antologien som helhed en hyggelig bunke eventyr, der sagtens kan bruges når man skal have læst noget hyggeligt på et par regnvåde dage.

Bagerst i bogen er der engelske oversættelser af alle historierne, og de er skrevet i et sprog der er nogenlunde til at forstå, selvom der er et par af ordene der kan være svære at forstå hvis man er almindelig folkseskoleelev, men ellers er de meget godt oversat.Boost Dancewear Sneaker S0538M Bloch Cincinnati Mesh q53A4LRj

Moderne danske eventyr er en samling af eventyr, der er resultatet af en konkurrence hvor vinderne fik udgivet deres historie. Det mærkes derfor hurtigt at man ikke har med Lene Kaaberbøl at gøre, men mere normale mennesker, der ganske vist har udgivet et par bøger før, men flere mangler at få pudset kanterne af. Flere af historierne har en smule uøvet sprog, og det er lidt synd, for historierne er egentlig gode nok. Alderen på forfatterne svinger utrolig meget, men niveauet i deres historie har ingenting med det at gøre.

Jeg tror dog ikke at denne antologi er en bog jeg vil vende tilbage til på grund af gennemsnittet på historierne som helhed som jeg ikke synes fænger nok.

Boost Dancewear Sneaker S0538M Bloch Cincinnati Mesh q53A4LRj

Illustrationerne er heller ikke specielt flotte, men på den positive side har illustratoren fået lavet en af de bedste af historierne.

Som helhed synes jeg ikke at denne antologi er så vellykket som man kunne have håbet på, men rummer altså alligevel nogle ret underholdende eventyr, der måske, måske ikke, kan udvide ens horisont en smule, eller bare ganske enkelt få et smil frem på en ellers kedelig dag.

Sort Ilse Sko Ilse jacobsen Hornbæk Jacobsen Dame ilse Jacobsen fgyvmb7I6Y

Moderne danske eventyr II. ABZebra, 2007. Enkelt oversættelse af Michael Ford. Forside: Marianne Lerdrup.

fur Ankelstøvler Bear emmy The Shoe The Støvler Sko navyShoe Bear XZlTwkuOPi

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

Loading...

Der er lukket for kommentarer.

Boost Dancewear Sneaker S0538M Bloch Cincinnati Mesh q53A4LRj
© 2019 Fortællingen.dk | Fortællingen.dk kører på WordPress | Abonner på anmeldelser (RSS) eller kommentarer (RSS) | Mimbo theme