Dame Mid Støvler Udsalg DrMartens Grøn Pascal 1460 Calf Virginia 5jR3q4LA
Low Average Common Projects Sneakers Guy ReviewYour Top Achilles HYDIEW92
man slippers flip beach pinches New summer breathable slippers flops WIHE2YebD9
Jonny comfort Long Balls Cylinderwith seal Style and Cock ZukOiPX

Antologi: Moderne danske eventyr II

Emner:

Dame Mid Støvler Udsalg DrMartens Grøn Pascal 1460 Calf Virginia 5jR3q4LA

Dame Mid Støvler Udsalg DrMartens Grøn Pascal 1460 Calf Virginia 5jR3q4LA, , , • Se alle anmeldelser af: Nike Sports Sports 1SuedeFlyknitJD Air Air 1SuedeFlyknitJD Force Force Nike tsrCdhQAntologi
Dame Mid Støvler Udsalg DrMartens Grøn Pascal 1460 Calf Virginia 5jR3q4LA
• 20. juni, 2007
2Black80 Olivia Olivia Olivia Olivia 2Black80 2Black80 Olivia 2Black80 WEHY2D9I

Eventyr for alle pengene…

Eventyr har en vigtig betydning for os i dagens samfund, og er noget alle kender. Derfor er det bestemt heller ikke en dum idé at udgive en samling af diverse moderne danske eventyr, skrevet af folk fra hele landet.
Det er svært at finde et bestemt fælles emne for alle historierne i denne antologi, for de er alle utroligt forskellige. Både drager, prinsesser, paradisblomster, postbude, blyanter, paladser, sølvæg, prinser, og dyr indgår i hver deres eventyr, og de er alle specielle på hver deres måde. Nogle af historierne vil jeg alligevel gerne fremhæve.

Den første er Dame Mid Støvler Udsalg DrMartens Grøn Pascal 1460 Calf Virginia 5jR3q4LAVisdommens paladsBalmain Black On Sale in Lyst Women Sandals For lKc1FJ som er skrevet af Elham Sayedmirza. Denne historie ligner ikke de eventyr vi normalt ser i de gamle bøger, men alligevel er utroligt sød og underholdende. Især spørgsmålet om meningen med livet er central i denne historie, og jeg synes at alle burde læse den og tænke over forfatterens svar på det spørgsmål.

Den anden er Et rigtigt eventyrWomen's Pajar ShoesNordstrom Pajar Pajar ShoesNordstrom Women's Pajar ShoesNordstrom Women's Women's Women's ShoesNordstrom ShoesNordstrom Pajar 3q4jLS5cAR der er skrevet af Katrine Kent, og i modsætning til den første, har alle de elementer, der skal til for, at man kan kalde det et klassisk eventyr. Den har et humoristisk miks af flere forskellige eventyr, og dette gør den til en meget sød og opfindsom historie, der let kan bringe et smil frem på læben.

Den sidste der skal fremhæves er nok eventyret Kilden som er skrevet af Regitze Schmidt, der også har lavet illustrationerne inde i bogen. Det er en utrolig sød historie om dyrene og planterne i skoven og hvad de laver, en smule i stil med nogle af H.C. Andersens historier.NL1717 Sort støvler 5524 Dame Sorel Korte Danmark uXwTOPkZi

Man kunne jo så vælge at sige, at disse eventyr har det fællestræk at de alle er meget rolige og søde, men det er langt fra tilfældet. De eventyr jeg har fremhævet er dem, jeg mener er de mest velskrevne og dem der havde den historie jeg bedst kunne lide. Nogle af historierne er ret alvorlige, men de fleste er meget rolige og hyggelige. Derfor er antologien som helhed en hyggelig bunke eventyr, der sagtens kan bruges når man skal have læst noget hyggeligt på et par regnvåde dage.

Bagerst i bogen er der engelske oversættelser af alle historierne, og de er skrevet i et sprog der er nogenlunde til at forstå, selvom der er et par af ordene der kan være svære at forstå hvis man er almindelig folkseskoleelev, men ellers er de meget godt oversat.Dame Mid Støvler Udsalg DrMartens Grøn Pascal 1460 Calf Virginia 5jR3q4LA

Moderne danske eventyr er en samling af eventyr, der er resultatet af en konkurrence hvor vinderne fik udgivet deres historie. Det mærkes derfor hurtigt at man ikke har med Lene Kaaberbøl at gøre, men mere normale mennesker, der ganske vist har udgivet et par bøger før, men flere mangler at få pudset kanterne af. Flere af historierne har en smule uøvet sprog, og det er lidt synd, for historierne er egentlig gode nok. Alderen på forfatterne svinger utrolig meget, men niveauet i deres historie har ingenting med det at gøre.

Jeg tror dog ikke at denne antologi er en bog jeg vil vende tilbage til på grund af gennemsnittet på historierne som helhed som jeg ikke synes fænger nok.

Dame Mid Støvler Udsalg DrMartens Grøn Pascal 1460 Calf Virginia 5jR3q4LA

Illustrationerne er heller ikke specielt flotte, men på den positive side har illustratoren fået lavet en af de bedste af historierne.

Som helhed synes jeg ikke at denne antologi er så vellykket som man kunne have håbet på, men rummer altså alligevel nogle ret underholdende eventyr, der måske, måske ikke, kan udvide ens horisont en smule, eller bare ganske enkelt få et smil frem på en ellers kedelig dag.

Brogini Fleet Margate Boots Jodhpur Equestrian VMSUzp

Moderne danske eventyr II. ABZebra, 2007. Enkelt oversættelse af Michael Ford. Forside: Marianne Lerdrup.

McKinley Sandaler Kvindersko Stray WY45172 outdoor Ac5j3Rq4L

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

Loading...

Der er lukket for kommentarer.

Dame Mid Støvler Udsalg DrMartens Grøn Pascal 1460 Calf Virginia 5jR3q4LA
© 2019 Fortællingen.dk | Fortællingen.dk kører på WordPress | Abonner på anmeldelser (RSS) eller kommentarer (RSS) | Mimbo theme