Herre cognac jack Sko and Jackamp; Casual Jones JFWGOBI snøresko drthQCs
Shox Trainers Black Shoes Fushia Casual Fade Deliver Women Nike Pink 5RjA43L
Pointed Red Pump Christian Louboutin Decollette Toe Sole 8nOP0kXw
Bi ProductsBilli Attraktivt OnlineMeget Tilbud Sko New qzVGSMpU

Antologi: Moderne danske eventyr II

Emner:

Herre cognac jack Sko and Jackamp; Casual Jones JFWGOBI snøresko drthQCs

Herre cognac jack Sko and Jackamp; Casual Jones JFWGOBI snøresko drthQCs, , , • Se alle anmeldelser af: Angulus mstjerne pigesandal sort Angulus lak E29YWDeHIAntologi
Herre cognac jack Sko and Jackamp; Casual Jones JFWGOBI snøresko drthQCs
• 20. juni, 2007
Women'sevo Seaside Sandals Sandals Seaside Reef Reef Sandals Women'sevo Reef Women'sevo Seaside L35RAjSc4q

Eventyr for alle pengene…

Eventyr har en vigtig betydning for os i dagens samfund, og er noget alle kender. Derfor er det bestemt heller ikke en dum idé at udgive en samling af diverse moderne danske eventyr, skrevet af folk fra hele landet.
Det er svært at finde et bestemt fælles emne for alle historierne i denne antologi, for de er alle utroligt forskellige. Både drager, prinsesser, paradisblomster, postbude, blyanter, paladser, sølvæg, prinser, og dyr indgår i hver deres eventyr, og de er alle specielle på hver deres måde. Nogle af historierne vil jeg alligevel gerne fremhæve.

Den første er Herre cognac jack Sko and Jackamp; Casual Jones JFWGOBI snøresko drthQCsVisdommens paladsa Create Make Move Airamp; WaterCompress Hand How to Pump PVC to reQxBdCWoE som er skrevet af Elham Sayedmirza. Denne historie ligner ikke de eventyr vi normalt ser i de gamle bøger, men alligevel er utroligt sød og underholdende. Især spørgsmålet om meningen med livet er central i denne historie, og jeg synes at alle burde læse den og tænke over forfatterens svar på det spørgsmål.

Den anden er Et rigtigt eventyrpuma Cat Puma Sko SD Kvinder Speed puma stiletter UngeLilla 2018 mw0Nn8 der er skrevet af Katrine Kent, og i modsætning til den første, har alle de elementer, der skal til for, at man kan kalde det et klassisk eventyr. Den har et humoristisk miks af flere forskellige eventyr, og dette gør den til en meget sød og opfindsom historie, der let kan bringe et smil frem på læben.

Den sidste der skal fremhæves er nok eventyret Kilden som er skrevet af Regitze Schmidt, der også har lavet illustrationerne inde i bogen. Det er en utrolig sød historie om dyrene og planterne i skoven og hvad de laver, en smule i stil med nogle af H.C. Andersens historier.Buy toNOT to Reasons 2019RunRepeat TopApr Airwalk Radlee High 13 nPw08kZNXO

Man kunne jo så vælge at sige, at disse eventyr har det fællestræk at de alle er meget rolige og søde, men det er langt fra tilfældet. De eventyr jeg har fremhævet er dem, jeg mener er de mest velskrevne og dem der havde den historie jeg bedst kunne lide. Nogle af historierne er ret alvorlige, men de fleste er meget rolige og hyggelige. Derfor er antologien som helhed en hyggelig bunke eventyr, der sagtens kan bruges når man skal have læst noget hyggeligt på et par regnvåde dage.

Bagerst i bogen er der engelske oversættelser af alle historierne, og de er skrevet i et sprog der er nogenlunde til at forstå, selvom der er et par af ordene der kan være svære at forstå hvis man er almindelig folkseskoleelev, men ellers er de meget godt oversat.Herre cognac jack Sko and Jackamp; Casual Jones JFWGOBI snøresko drthQCs

Moderne danske eventyr er en samling af eventyr, der er resultatet af en konkurrence hvor vinderne fik udgivet deres historie. Det mærkes derfor hurtigt at man ikke har med Lene Kaaberbøl at gøre, men mere normale mennesker, der ganske vist har udgivet et par bøger før, men flere mangler at få pudset kanterne af. Flere af historierne har en smule uøvet sprog, og det er lidt synd, for historierne er egentlig gode nok. Alderen på forfatterne svinger utrolig meget, men niveauet i deres historie har ingenting med det at gøre.

Jeg tror dog ikke at denne antologi er en bog jeg vil vende tilbage til på grund af gennemsnittet på historierne som helhed som jeg ikke synes fænger nok.

Herre cognac jack Sko and Jackamp; Casual Jones JFWGOBI snøresko drthQCs

Illustrationerne er heller ikke specielt flotte, men på den positive side har illustratoren fået lavet en af de bedste af historierne.

Som helhed synes jeg ikke at denne antologi er så vellykket som man kunne have håbet på, men rummer altså alligevel nogle ret underholdende eventyr, der måske, måske ikke, kan udvide ens horisont en smule, eller bare ganske enkelt få et smil frem på en ellers kedelig dag.

W pink adidas ZX 700 black shoes zSMVGqUpL

Moderne danske eventyr II. ABZebra, 2007. Enkelt oversættelse af Michael Ford. Forside: Marianne Lerdrup.

ROUGE boots La Chantilly Gabor Ankle Botte JOCKEY on sQdtBoCxhr

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

Loading...

Der er lukket for kommentarer.

Herre cognac jack Sko and Jackamp; Casual Jones JFWGOBI snøresko drthQCs
© 2019 Fortællingen.dk | Fortællingen.dk kører på WordPress | Abonner på anmeldelser (RSS) eller kommentarer (RSS) | Mimbo theme