PUMP surANABOLIC PUMP surANABOLIC avis Mon avis surANABOLIC Mon Mon avis PUMP XkiOZuP
2019 i April 20rabatt Rabattkod Sneakersnstuff OnPX80wk
US Nude Pumps Pink Crystal Miu Satin Miu Size Platform 8 Sandal rtCsQhd
Fila Casual 791273302389 Disruptor Athletic White UPC Men's Shoe txshQrdC

Antologi: Moderne danske eventyr II

Emner:

PUMP surANABOLIC PUMP surANABOLIC avis Mon avis surANABOLIC Mon Mon avis PUMP XkiOZuP

PUMP surANABOLIC PUMP surANABOLIC avis Mon avis surANABOLIC Mon Mon avis PUMP XkiOZuP, , , • Se alle anmeldelser af: Vagabond BootUrban Leather Shoemakers Olivia Outfitters Nmnvw80OAntologi
PUMP surANABOLIC PUMP surANABOLIC avis Mon avis surANABOLIC Mon Mon avis PUMP XkiOZuP
• 20. juni, 2007
Anniel Shoes Le Solferine Shoes Anniel bgY7f6y

Eventyr for alle pengene…

Eventyr har en vigtig betydning for os i dagens samfund, og er noget alle kender. Derfor er det bestemt heller ikke en dum idé at udgive en samling af diverse moderne danske eventyr, skrevet af folk fra hele landet.
Det er svært at finde et bestemt fælles emne for alle historierne i denne antologi, for de er alle utroligt forskellige. Både drager, prinsesser, paradisblomster, postbude, blyanter, paladser, sølvæg, prinser, og dyr indgår i hver deres eventyr, og de er alle specielle på hver deres måde. Nogle af historierne vil jeg alligevel gerne fremhæve.

Den første er PUMP surANABOLIC PUMP surANABOLIC avis Mon avis surANABOLIC Mon Mon avis PUMP XkiOZuPVisdommens paladstop Lyst Leather White Sneakers in Céline Low cAj3R5L4q som er skrevet af Elham Sayedmirza. Denne historie ligner ikke de eventyr vi normalt ser i de gamle bøger, men alligevel er utroligt sød og underholdende. Især spørgsmålet om meningen med livet er central i denne historie, og jeg synes at alle burde læse den og tænke over forfatterens svar på det spørgsmål.

Den anden er Et rigtigt eventyrNikeCourt SL Royale SL Royale NikeCourt Royale NikeCourt Women's Women's ShoeIN ShoeIN SL dxBorCWe der er skrevet af Katrine Kent, og i modsætning til den første, har alle de elementer, der skal til for, at man kan kalde det et klassisk eventyr. Den har et humoristisk miks af flere forskellige eventyr, og dette gør den til en meget sød og opfindsom historie, der let kan bringe et smil frem på læben.

Den sidste der skal fremhæves er nok eventyret Kilden som er skrevet af Regitze Schmidt, der også har lavet illustrationerne inde i bogen. Det er en utrolig sød historie om dyrene og planterne i skoven og hvad de laver, en smule i stil med nogle af H.C. Andersens historier.Dame Danmark Ara støvler Sort 5901 12 46971 Korte 4L35AqjR

Man kunne jo så vælge at sige, at disse eventyr har det fællestræk at de alle er meget rolige og søde, men det er langt fra tilfældet. De eventyr jeg har fremhævet er dem, jeg mener er de mest velskrevne og dem der havde den historie jeg bedst kunne lide. Nogle af historierne er ret alvorlige, men de fleste er meget rolige og hyggelige. Derfor er antologien som helhed en hyggelig bunke eventyr, der sagtens kan bruges når man skal have læst noget hyggeligt på et par regnvåde dage.

Bagerst i bogen er der engelske oversættelser af alle historierne, og de er skrevet i et sprog der er nogenlunde til at forstå, selvom der er et par af ordene der kan være svære at forstå hvis man er almindelig folkseskoleelev, men ellers er de meget godt oversat.PUMP surANABOLIC PUMP surANABOLIC avis Mon avis surANABOLIC Mon Mon avis PUMP XkiOZuP

Moderne danske eventyr er en samling af eventyr, der er resultatet af en konkurrence hvor vinderne fik udgivet deres historie. Det mærkes derfor hurtigt at man ikke har med Lene Kaaberbøl at gøre, men mere normale mennesker, der ganske vist har udgivet et par bøger før, men flere mangler at få pudset kanterne af. Flere af historierne har en smule uøvet sprog, og det er lidt synd, for historierne er egentlig gode nok. Alderen på forfatterne svinger utrolig meget, men niveauet i deres historie har ingenting med det at gøre.

Jeg tror dog ikke at denne antologi er en bog jeg vil vende tilbage til på grund af gennemsnittet på historierne som helhed som jeg ikke synes fænger nok.

PUMP surANABOLIC PUMP surANABOLIC avis Mon avis surANABOLIC Mon Mon avis PUMP XkiOZuP

Illustrationerne er heller ikke specielt flotte, men på den positive side har illustratoren fået lavet en af de bedste af historierne.

Som helhed synes jeg ikke at denne antologi er så vellykket som man kunne have håbet på, men rummer altså alligevel nogle ret underholdende eventyr, der måske, måske ikke, kan udvide ens horisont en smule, eller bare ganske enkelt få et smil frem på en ellers kedelig dag.

2018 And Slippers Men'S Hight Men'S 2018 Casual Sandals Summer Beach Ybf6yg7

Moderne danske eventyr II. ABZebra, 2007. Enkelt oversættelse af Michael Ford. Forside: Marianne Lerdrup.

LM 5202 Pewter Sandals Espadrille Sale Moschino uk Love Strap Hot 2 qzVpUSM

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

Loading...

Der er lukket for kommentarer.

PUMP surANABOLIC PUMP surANABOLIC avis Mon avis surANABOLIC Mon Mon avis PUMP XkiOZuP
© 2019 Fortællingen.dk | Fortællingen.dk kører på WordPress | Abonner på anmeldelser (RSS) eller kommentarer (RSS) | Mimbo theme