Powerphase calabasas cq1693 Adidas Yeezy cwhitecwhite EDH9W2I
Børn 68351 Støvler Vippefyret 98 Pink Pink Bootsamp; IpZgXt Duffy trdhxsQC
Svart Støvler Regnbue Lær 7064435 Høst Tykk Dame hæl vinter Fritid c34Rq5jAL
Buy Sandals MenParagon Max for Black Black Sandals Online xBdoCerW

Antologi: Moderne danske eventyr II

Emner:

Powerphase calabasas cq1693 Adidas Yeezy cwhitecwhite EDH9W2I

Powerphase calabasas cq1693 Adidas Yeezy cwhitecwhite EDH9W2I, , , • Se alle anmeldelser af: BBC Scarlet Pharrell x adidas MultiBB9544 NMD Williams Hu CxeBrodWAntologi
Powerphase calabasas cq1693 Adidas Yeezy cwhitecwhite EDH9W2I
• 20. juni, 2007
hos Zalando med Sko dk blokhæl online PXuZki

Eventyr for alle pengene…

Eventyr har en vigtig betydning for os i dagens samfund, og er noget alle kender. Derfor er det bestemt heller ikke en dum idé at udgive en samling af diverse moderne danske eventyr, skrevet af folk fra hele landet.
Det er svært at finde et bestemt fælles emne for alle historierne i denne antologi, for de er alle utroligt forskellige. Både drager, prinsesser, paradisblomster, postbude, blyanter, paladser, sølvæg, prinser, og dyr indgår i hver deres eventyr, og de er alle specielle på hver deres måde. Nogle af historierne vil jeg alligevel gerne fremhæve.

Den første er Powerphase calabasas cq1693 Adidas Yeezy cwhitecwhite EDH9W2IVisdommens paladsdad Bronx witte SACHA leren sneakers groengeel Damesschoenen CthQrsd som er skrevet af Elham Sayedmirza. Denne historie ligner ikke de eventyr vi normalt ser i de gamle bøger, men alligevel er utroligt sød og underholdende. Især spørgsmålet om meningen med livet er central i denne historie, og jeg synes at alle burde læse den og tænke over forfatterens svar på det spørgsmål.

Den anden er Et rigtigt eventyrOmni Zone co Home Reebok ukKitchenamp; Mens Pump V54096Amazon IWD9YE2H der er skrevet af Katrine Kent, og i modsætning til den første, har alle de elementer, der skal til for, at man kan kalde det et klassisk eventyr. Den har et humoristisk miks af flere forskellige eventyr, og dette gør den til en meget sød og opfindsom historie, der let kan bringe et smil frem på læben.

Den sidste der skal fremhæves er nok eventyret Kilden som er skrevet af Regitze Schmidt, der også har lavet illustrationerne inde i bogen. Det er en utrolig sød historie om dyrene og planterne i skoven og hvad de laver, en smule i stil med nogle af H.C. Andersens historier.Choose Women PieceASH Sandals UK Perfect Women Sandals OnlineASH 9YEWDIH2

Man kunne jo så vælge at sige, at disse eventyr har det fællestræk at de alle er meget rolige og søde, men det er langt fra tilfældet. De eventyr jeg har fremhævet er dem, jeg mener er de mest velskrevne og dem der havde den historie jeg bedst kunne lide. Nogle af historierne er ret alvorlige, men de fleste er meget rolige og hyggelige. Derfor er antologien som helhed en hyggelig bunke eventyr, der sagtens kan bruges når man skal have læst noget hyggeligt på et par regnvåde dage.

Bagerst i bogen er der engelske oversættelser af alle historierne, og de er skrevet i et sprog der er nogenlunde til at forstå, selvom der er et par af ordene der kan være svære at forstå hvis man er almindelig folkseskoleelev, men ellers er de meget godt oversat.Powerphase calabasas cq1693 Adidas Yeezy cwhitecwhite EDH9W2I

Moderne danske eventyr er en samling af eventyr, der er resultatet af en konkurrence hvor vinderne fik udgivet deres historie. Det mærkes derfor hurtigt at man ikke har med Lene Kaaberbøl at gøre, men mere normale mennesker, der ganske vist har udgivet et par bøger før, men flere mangler at få pudset kanterne af. Flere af historierne har en smule uøvet sprog, og det er lidt synd, for historierne er egentlig gode nok. Alderen på forfatterne svinger utrolig meget, men niveauet i deres historie har ingenting med det at gøre.

Jeg tror dog ikke at denne antologi er en bog jeg vil vende tilbage til på grund af gennemsnittet på historierne som helhed som jeg ikke synes fænger nok.

Powerphase calabasas cq1693 Adidas Yeezy cwhitecwhite EDH9W2I

Illustrationerne er heller ikke specielt flotte, men på den positive side har illustratoren fået lavet en af de bedste af historierne.

Som helhed synes jeg ikke at denne antologi er så vellykket som man kunne have håbet på, men rummer altså alligevel nogle ret underholdende eventyr, der måske, måske ikke, kan udvide ens horisont en smule, eller bare ganske enkelt få et smil frem på en ellers kedelig dag.

Voksen Grøn støvle Gummi Glerups Glerups støvle kZiPuTOX

Moderne danske eventyr II. ABZebra, 2007. Enkelt oversættelse af Michael Ford. Forside: Marianne Lerdrup.

Womens sale Sandal to Shoes save priced up 60Nike Roshe One Low Kl1TJFc

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

Loading...

Der er lukket for kommentarer.

Powerphase calabasas cq1693 Adidas Yeezy cwhitecwhite EDH9W2I
© 2019 Fortællingen.dk | Fortællingen.dk kører på WordPress | Abonner på anmeldelser (RSS) eller kommentarer (RSS) | Mimbo theme